DEALER

Usi industriale cu ridicare rapida

STRUCTURA realizata din profile de otel galvanizat, prelata din foaie din panza cauciucata clasa2 de stingere.

Tevi de ramforsare din otel galvanizat fixate in prelata pe latimea acesteia, impotriva vantului sau iesirii din ghidaje.

Un rand de ferestre transparente la nivelul ochiului. Fara caseta.

CULORI alb-ral 9016, orange-2008, galben 1021, crem 1014, albastru 5002, verde 6016, rosu 3002, gri 7038. Alte culori la cerere.

Sistem de inchidere in partea de sus prin impachetare prin intermediul unor curele rezistente.Sistem de reghidare a prelatei in ghidaje.

MOTOR trifazat 380V, 1.5Kw, cu autofrana cu blocaj magnetic rapid cu limitator de cursa.

Panou comanda cu placa de control si leduri ce indica etapele de operare, circuit electric cu sigurante controlat prin telecomanda.

Posibilitatea de reglare a timpului de inchidere/deschidere automata, avertizare sonora de pericol, inchidere automata.

Posibilitatea de a selecta functiile (pe telecomanda). Panou de control cu 3 butoane, inchis/deschis/panica.

VITEZA de inchidere/deschidere 0.7m/s.

Dispozitiv de blocare a motorului si manivela pentru deschidere manuala de urgenta.

USI DE EXTERIOR pentru inchiderea halelor (au viteza de ridicare/ coborare mult mai mare decat a usilor sectionale), sunt confectionate din panza cauciucata, rezista la viteze de 120Km/h vant), se impacheteaza in dreptul grinzii; dimensiuni maxime L=5500mm x h=8000mm.

USI DE INTERIOR pentru separarea a doua spatii industriale, la marile magazine separa depozitul de partea de desfacere a marfii. Sunt confectionate din panza cauciucata, au viteza mare de ridicare/coborare, strangerea se poate face prin impachetare sau roluire pe ax; dimensiuni maxime L=4500mm x H=4000mm.